Over Trekvlinder

Welkom bij Trekvlinder, een blog die is opgericht in 2022 met als doel liefhebbers van wandelen, outdoor-activiteiten en kamperen te inspireren en te informeren. We zijn begonnen als een passieproject, gedreven door ons verlangen om mensen te helpen de schoonheid van de natuur te ontdekken en te ervaren.

Bij Trekvlinder willen we mensen helpen om de stress en drukte van het dagelijks leven te ontvluchten door hen kennis te laten maken met de rustgevende kracht van de natuur.

We delen informatie over de beste wandelroutes, campingplekken, outdoor-uitrusting en nog veel meer, allemaal met als doel om onze lezers te helpen hun ultieme buitenervaring te creƫren.

We zijn een team van ervaren wandelaars, kampeerders en outdoorliefhebbers die hun passie willen delen met de wereld. We willen onze lezers inspireren om de natuur te verkennen en hun eigen grenzen te verleggen.

Bij Trekvlinder vinden we het belangrijk om te delen wat we hebben geleerd en wat we nog zullen leren over wandelen, kamperen en outdoor-activiteiten, en we hopen dat onze lezers onze passie zullen delen.